Ελληνικά
Αναζήτηση
Εικόνα για την κατηγορία Miha bodytec

Miha bodytec

Book an appointment with idrymonakos

 1. Τι είναι η προπόνηση με  Miha bodytec; 

Το ID Wellness – Miha bodytec είναι μία προπόνηση για ολόκληρο το σώμα χρησιμοποιώντας ως εργαλείο τις ηλεκτρικές συχνότητες. Oι μύες μας ενεργοποιούνται μέσω ηλεκτρικών ώσεων σε κανονική κατάσταση. Η προπόνηση  ID Wellness  – Miha bodytec κάνει χρήση αυτής της φυσικής μεθόδου. Παρέχοντας ανεπαίσθητα εξωτερικά ηλεκτρο-ερεθίσματα και εντείνοντας αυτά επιτυγχάνεται μία ιδιαίτερα αποτελεσματική εκγύμναση.

 

 1. Ποια είναι τα οφέλη του Miha bodytec;

Άμεση βελτίωση δύναμης, αντοχής και ταχύτητας. Διαμόρφωση σώματος μέσω της δημιουργίας μυών, τον καταβολισμό λίπους, την τόνωση του μεταβολισμού και σύσφιξης του συνδετικού ιστού. Στοχευμένη ενδυνάμωση της μέσης και της πλάτης. Δεν είναι τυχαίο ότι το Miha Bodytec βρίσκεται παγκοσμίως σε γυμναστήρια, κέντρα ευεξίας και ομορφιάς, καθώς και στον πρωταθλητισμό, την αποκατάσταση και την ιατρική.

 

 1. Τι άλλα ιδιαίτερα πλεονεκτήματα έχει;

Τεράστια εξοικονόμηση χρόνου, στον σύγχρονο τρόπο ζωής με τα πιεστικά ωράρια, σίγουρα υπάρχει διαθέσιμο ένα μισάωρο μέσα στην εβδομάδα για εκγύμναση και ευεξία.

 

 1. Πότε μπορώ να δω αποτελέσματα

Από την πρώτη κιόλας προπόνηση, ο αθλούμενος αντιλαμβάνεται τη δυναμική του. Ορατή διαφορά, όπως στη καλύτερη στάση του σώματος, δύναμης, αντοχής, απώλεια πόντων και βελτίωση της εμφάνιση του δέρματός σας θα είναι ορατές εντός τεσσάρων έως έξι εβδομάδων – συνεδρίων.

 

 1. Σε ποιους απευθύνεται, μήπως χρειάζονται ειδικές προϋποθέσεις;

Το Miha bodytec είναι κατάλληλο για όλους, άντρες και γυναίκες από 18 ετών, ιδιαίτερα για όσους θέλουν γρήγορα αποτελέσματα με λιγότερη προσπάθεια και σε λιγότερο χρόνο. Αντενδείξεις υπάρχουν μόνο σε περιπτώσεις οξείας ασθένειας η οποία αποκλείει τα φορτία ή τον αθλητισμό. Αυτό περιλαμβάνει οξεία εμπύρετη ασθένεια, βηματοδότη, καρκίνο, αρτηριοσκλήρυνση, νευρολογικές ασθένειες, κήλη, όγκους, διαβήτη, προβλήματα των νεφρών κλπ.Παρ ‘όλα αυτά ρωτήστε το γιατρό σας, επειδή σε μερικές περιπτώσεις, το  Miha bodytec θα μπορούσε να υποστηρίξει την διαδικασία ανάρρωσης.

  

 1. Μια μόνο συνέδρια με EasyFit - Miha bodytec την εβδομάδα είναι αρκετή;

Με το Miha bodytec γίνονται 51.000 συσπάσεις σε  650 μυϊκές ομάδες, συμπεριλαμβανομένων και των δευτεροβάθμιων και σταθεροποιητών μυών! Έτσι, έχουμε το νευρομυϊκό αποτέλεσμα 6 ωρών στο γυμναστήριο μέσα σε 20 λεπτά. Κατόπιν χρειάζεται 3-4 ημέρες ξεκούρασης για να αποκατασταθούν οι μυς. Οπότε ΝΑΙ μια μόνο συνεδρία την εβδομάδα είναι αρκετή. Για πολύ γρήγορα αποτελέσματα ή «πρωταθλητική προπόνηση» maximum 2 φορές. 

 

 1. Μπορώ να χάσω βάρος με το EasyFit - Miha bodytec;

Ναι! Με EasyFit – Miha bodytec όλες οι μυϊκές ομάδες διεγείρονται και ο μεταβολισμός ενεργοποιείται. Στην πρώτη φάση της προπόνησης, θα χάσετε εκατοστά και κατά τη δεύτερη φάση, οι αποθήκες λίπους θα αρχίσουν να συρρικνώνονται. Επίσης θα καίτε περισσότερες θερμίδες στην καθημερινή ζωή, λόγω της αυξημένης δραστηριότητας των μυών. Σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή θα χάσετε γρήγορα και υγιεινά λίπος και βάρος.

 

 1. Βοηθά κατά της κυτταρίτιδας;

Ναι! Με την ανοικοδόμηση των μυών και την ενεργοποίηση του μικροκυκλοφορικού, οι ίνες του συνδετικού ιστού διατείνονται, με αποτέλεσμα η κυτταρίτιδα να μειώνεται αισθητά.

  

 1. Τι γίνεται με τα δύσκολα σημεία; (ψωμάκια , κοιλιά , προσαγωγοί κτλ)

Σχεδόν κάθε γυναίκα αναρωτιέται για αυτά τα σημεία. Η προπόνηση με Miha bodytec προσφέρει εστιασμένη δράση, από μέσα προς τα έξω, αναζωογονεί το συνδετικό ιστό, φέρνει τους μύες του κορμού και των ποδιών σε σωστό σχήμα. 

 

 1. Μπορώ να πετύχω γρήγορα ανάπτυξη μυών;

Ναι! Μπορείτε να επιτύχετε τα μέγιστα με την προπόνηση αυτή, που δεν μπορεί να επιτευχθεί με συμβατική άσκηση σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, επειδή πολλές ομάδες μυών χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα και οι αρθρώσεις δεν επιβαρύνονται ούτε στο ελάχιστο.

 

 1. Γιατί είναι η προπόνηση με EasyFit - Miha bodytec είναι πολύ πιο  αποτελεσματική από την συμβατική προπόνηση με βάρη;   

Αυστηρότερες προδιαγραφές σωματικής υγείας. Συνιστάται από γιατρούς και φυσιοθεραπευτές ως το είδος αθλητισμού με ελάχιστο κίνδυνο τραυματισμού.
Το Miha bodytec είναι ένα πλήρες σύστημα εκγύμνασης που ενεργοποιεί πάνω από το 90% των μυών ταυτόχρονα, χρησιμοποιώντας και τους βαθύτερους σταθεροποιητικούς μύες για ενίσχυση της δύναμης, σε αντίθεση με τη συμβατική προπόνηση μπορεί να είναι μέχρι και 18 φορές καλύτερη

 

 1. Ποια η διαφορά του Miha bodytec από τα συνηθισμένα μηχανήματα EMS;

Το πιο σημαντικό είναι πως το Miha bodytec είναι ικανό να διεγείρει όλες τις μυϊκές ομάδες του σώματός ταυτόχρονα και δεν επικεντρώνεται μόνο σε μια συγκεκριμένη μυϊκή ομάδα όπως τα συνηθισμένα μηχανήματα EMS. Συμφωνά με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, θεωρείται αδύνατον να προκληθεί οποιαδήποτε μορφή τραυματισμού στον μυϊκό ιστό λόγω του ότι γυμνάζει ταυτόχρονα αγωνιστές-ανταγωνιστές μυς.

  

 1. Άκουσα ότι έχουν γίνει πανεπιστημιακές μελέτες, πείτε μου περισσότερα.

Η προπόνηση με ηλακτρομυοδιεγερση (EMS) χρησιμοποιείται εδώ και δεκαετίες στον τομέα της αθλητικής ιατρικής και αποκατάστασης. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 10 ετών έχει γίνει πραγματική επανάσταση και χρησιμοποιείται πλέον στη γενική φυσική κατάσταση και τις αθλητικές επιδόσεις. Έχουν γίνει δεκάδες έρευνες σχετικά με το EMS, ειδικότερα για το Miha Bodytec ενδεικτικά αναφέρουμε:

Γερμανικό Αθλητικό   Πανεπιστήμιο της Κολωνίας – Έρευνα που αναφέρει  σημαντικές βελτιώσεις στην ταχύτητα και μέγιστη αντοχή.

Πανεπιστημίου του Bayreuth – Έρευνα στον τομέα της αποκατάστασης έχει δείξει σημαντικά επίπεδα ανακούφισης από τον πόνο σε συμμετέχοντες που πάσχουν από πόνους στην πλάτη.

Kemmler & Von Stengel –  Έρευνα που αναφέρει θετικά αποτελέσματα της κατάρτισης στη μυϊκή μάζα.

Kemmler & Von Stengel  – Αποτελεσματική μέθοδος εκπαίδευσης για τους ηλικιωμένους.

Bad Oeynhausen – Θετικά αποτελέσματα για ασθενείς με καρδιολογικά προβλήματα.

 

 1. Μήπως είναι επικίνδυνο, υπάρχουν παρενέργειες;

Όχι! Πολυάριθμες μελέτες έχουν δείξει ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως αρνητική παρενέργεια για τον υγιή άνθρωπο. Αντιθέτως, υπάρχουν πολλά θετικά αποτελέσματα. Το miha bodytec κατασκευάζεται στη Γερμανία κάτω από τιςαυστηρότερες προδιαγραφές σωματικής υγείας. Συνιστάται από γιατρούς και φυσιοθεραπευτές ως το είδος αθλητισμού με ελάχιστο κίνδυνο τραυματισμού.

 

 1. Δηλαδή θα έχω συνέχεια δίπλα μου προσωπικό προπονητή;

Ναι!  Οι προπονήσεις γίνονται  με τη βοήθεια εξειδικευμένων προσωπικών γυμναστών- προπονητών που σας βοηθούν να εκτελέσετε τις ασκήσεις σωστά και να διατηρείτε τη σωστή στάση σώματος, σας συμβουλεύουν για τις διατροφικές συνήθειες, είναι ευγενικοί και υποστηρικτικοί. 

 

 1. Τελικά είναι παθητική γυμναστική ή θα πρέπει να εκτελώ ασκήσεις;

Δεν είναι παθητική γυμναστική, εκτελείτε κατάλληλες ασκήσεις ανάλογα με το επίπεδό σας και τις ικανότητές που σας τις επιδεικνύει ο προσωπικός σας προπονητής.

 

 1. Μπορώ να έχω φάει ή πιει πριν την προπόνηση;

Για να πετύχετε τη βέλτιστη απόδοση προτείνεται να καταναλώνετε φαγητό πλούσιο σε υδατάνθρακες 2,5 με 3 ώρες πριν την προπόνηση. Δεν θα πρέπει να καταναλώνετε φαγητό νωρίτερα πριν την προπόνηση για να αποφύγετε στομαχικές διαταραχές.

Πιείτε τουλάχιστον μισό λίτρο νερού 30 με 40 λεπτά πριν την προπόνηση για να διατηρήσετε το σώμα σας ενυδατωμένο. Η επαρκής πόση υγρών (2 με 3 λίτρα κάθε μέρα) είναι βασικό στοιχείο μιας υγιεινής διατροφής.

 

 

Book an appointment with idrymonakos